Merk je dat het niet goed gaat met jou en je hond of tussen je hond en je kind of partner? Blijf niet alleen rondlopen met je zorgen, deel ze met me. Samen kijken we naar korte en lange termijnoplossingen, helemaal op maat voor jou, jullie, voor je kind en voor je hond.
 

Heel vaak komen we tot een structurele verbetering, je kunt weer ademhalen en genieten van je kind en je hond samen. Soms kan het ook zo zijn dat herplaatsen van de hond een betere optie is. Ook in dat proces kan ik ondersteunen, zowel bij de praktische kant als het emotionele stuk, want herplaatsen is niet zo maar iets, dat heeft tijd nodig en mag zorgvuldig worden gedaan.

Veiligheid staat altijd voorop dus we kijken direct naar hoe de veiligheid voor iedereen vergroot en gewaarborgd kan worden, dat geeft rust. En rust geeft ruimte om de problemen en angsten aan te pakken.
 

Langdurige stress is ongezond voor jou, maar ook voor jouw gezin en je hond. We weten uit onderzoek dat mensen en dieren die leven met chronische stress, allerlei (ernstige) problemen kunnen ontwikkelen op latere leeftijd.

Samen onderzoeken we wat de hond nodig heeft en wat de gewenste route is voor herplaatsing. We maken een profielschets van wat de toekomstige eigenaar in huis moet hebben om de hond te kunnen bieden wat hij nodig heeft. Natuurlijk houd jij als eigenaar te allen tijde de regie over de situatie en de beslissingen die worden gemaakt. Ik ondersteun door te werken met een plan, draag suggesties aan en heb ik aandacht voor alles wat erbij komt kijken qua emotie en wat ieder gezinslid nodig heeft om goed verder te kunnen na herplaatsing.

 

Neem vrijblijvend contact met me op, dan kunnen we in een eerste, gratis telefoongesprek onderzoeken wat je graag wilt en hoe ik je daarbij kan helpen. 

Ook als je twijfelt. Juist als je twijfelt.

 

Lees hier het verhaal van Timmie:gallery/Herplaatsen Timmie.docx

Naam  
E-mail  
Woonplaats  
Bericht  

Advies & begeleiding 

bij een plezierige en

veilige omgang tussen

hond & kind