Merk je dat het niet goed gaat met jou en je hond of tussen je hond en je kind? Blijf niet alleen rondlopen met je zorgen, deel ze met me. Samen kijken we naar korte en lange termijnoplossingen, helemaal op maat voor jou, jullie, voor je kindje en voor je hond.
 

Heel vaak komen we tot een structurele verbetering, je kunt weer ademhalen en genieten van je kindje en je hond samen. Soms kan het ook zo zijn dat herplaatsen van de hond een betere optie is. Ook in dat proces kan ik ondersteunen, zowel bij de praktische kant als het emotionele stuk, want herplaatsen is niet zo maar iets, dat heeft tijd nodig en mag zorgvuldig worden gedaan.

Veiligheid staat altijd voorop dus we kijken direct naar hoe de veiligheid voor iedereen vergroot en gewaarborgd kan worden, dat geeft rust. En rust geeft ruimte om de problemen en angsten aan te pakken.
 

Langdurige stress is ongezond voor jou, maar ook voor jouw kindje en je hond. We weten uit onderzoek dat kinderen die blootgesteld zijn aan chronische stress, allerlei (ernstige) problemen kunnen ontwikkelen op latere leeftijd.

 

Neem vrijblijvend contact met me op, dan kunnen we in een eerste, gratis telefoongesprek onderzoeken wat je graag wilt. Ook als je twijfelt. Juist al je twijfelt.

 

Advies & begeleiding 

bij een plezierige en

veilige omgang tussen

hond & kind