Advies & begeleiding 

  bij een plezierige en veilige omgang tussen

hond & kind

Hond & Zwanger
Het Hond & Zwanger programma is een trainingsprogramma waarbij veiligheid & plezier voorop staan en de begeleiding erop is gericht dat je hond goed is voorbereid op de komst van de baby en jij als (groot)ouder precies weet wat je moet doen om het contact tussen jouw kindje en je hond goed te laten verlopen. Het programma bestaat uit meerdere onderdelen waarbij we werken aan inzicht, het vergroten van kennis en zelfvertrouwen en een onvergetelijke, veilige eerste ontmoeting tussen je baby en je hond. 
Na afronding van het programma is je hond voorbereid op de grote veranderingen die komen gaan en zul je met meer kennis en vol zelfvertrouwen je hond & (klein)kind op een veilige en plezierige manier kunnen laten genieten van elkaars gezelschap waarbij jezelf meer kunt ontspannen.

 

Hoe ziet een Hond & Zwanger programma eruit?  

  • Twee online videogesprekken/huisbezoeken van ongeveer één/anderhalf uur.
  • Optie tot het insturen van filmpjes waarbij het script geoefend wordt waarbij je via de mail feedback ontvangt, zodat je snel kunt bijsturen of aanpassen waar nodig, zodat je sneller resultaat zult boeken.
  • Na afronding van het programma is er een telefonische follow up om te horen hoe het gaat en is er gelegenheid om eventuele vragen te stellen.
  • BONUS; je ontvangt toegang tot de onlinetraining ‘De vijf meest voorkomende motivaties’. Hier leer je alles over de vijf meest voorkomende motivaties waarom honden kinderen zouden kunnen bijten, zodat jij zowel je hond als de kinderen in je leven veilig kunt houden.

 

Prijsinformatie
Online         € 199 (incl. 21% btw)
Hybride       € 249 (incl. 21% btw)
Bij jou thuis € 299 (incl. 21% btw, geen reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Grou, daarbuiten geldt een km vergoeding van €0,25 ct per km)

 

 

 


 

 

 

Klantervaringen
“ Wat fijn dat we via via in contact kwamen met Esmeralda! In 1e instantie vanwege het

feit dat 1 van onze honden een "rugzakje" heeft en we daardoor goed voorbereid wilden

zijn op de komst van ons 1e kindje en de ontmoeting met onze honden. Maar na afloop van het traject zou ik willen zeggen: Iedereen met een hond en een baby op komst/ of kinderen, zou ik een traject bij Esmeralda aanbevelen! Omdat je zelf niet altijd stil staat bij bepaalde gewoontes of omdat het "altijd zo gaat" is een andere kijk/ een mee-kijker, heel erg fijn. Zo gingen wij vol vertrouwen het nieuwe avontuur aan. Wat ik verder erg prettig vind is dat er geen oordeel is, hierdoor durfde ik al mijn angsten en "stomme" vragen te stellen en viel daardoor gelijk een stuk spanning weg. Een hond en kind samen kan heel mooi en waardevol zijn laat het vooral ook zo blijven” Sanne & Klaas

"Ons eerste kindje was op komst. Wij hebben een hond met een behoorlijke rugzak en vonden het belangrijk goed beslagen ten ijs te komen. Via onze hondentrainer kwamen we bij Esmeralda terecht. Er wordt ruim de tijd genomen om naar je verhaal te luisteren en naar je wensen. Onze wens was dat wij onze hond zo goed mogelijk voorbereiden konden op de komst van onze baby. Er wordt een plan gemaakt passend bij jouw situatie. Dit kan dus voor iedereen verschillen en dat vind ik zelf zeer prettig want geen hond en gezin is gelijk. De tips en trucs die geboden worden hebben wij prima kunnen toepassen in de praktijk en heeft ook veel rust in ons gezin gebracht." Jodie