Op verzoek organiseer ik lezingen met als thema Hond & Kind voor hondeneigenaren en andere geïnteresseerden. Tijdens de lezing gaan we in op de vijf meest voorkomende motivaties waarom een hond een kind mogelijk in de toekomst zal kunnen bijten, zodat je vroegtijdig signalen of problemen leert herkennen.

Ook ontdek je of en welke uitdagingen er voor jouw hond (of de hond van de oppas) nog liggen voor een plezierige & veilige omgang tussen hond en kind en ontvang je kindertips die direct de veiligheid vergroten. Je krijgt een bewijs van deelname na het bijwonen van de lezing. 

 

Speciaal voor hulpverleners die met kinderen werken, verzorg ik een aangepaste versie. Zij ontdekken op welke signalen ze kunnen letten binnen de systemen waarin zij werken en worden zich bewust van parallelle processen bij kind en hond op het vlak van (on)veiligheid om zo uitgenodigd te worden vragen te stellen binnen de gezinnen m.b.t. hond & kind en op deze wijze de veiligheid te vergroten. 

 

Interesse om de lezing te organiseren voor cursisten binnen jouw hondenschool, de kinderopvang, hulpverleningsinstantie, je verloskundigenpraktijk, met een clubje vrienden of in welke andere samenstelling dan ook? Neem contact met me op om de mogelijkheden en de kosten te bespreken.
 

Lees hier de ervaringen van anderen: gallery/reviews lezing.rtf

Naam  
E-mail  
Woonplaats  
Bericht