Advies & begeleiding 

  bij een plezierige en veilige omgang tussen

hond & kind

Lezingen
Op verzoek organiseer ik lezingen met als thema Hond & Kind voor hondeneigenaren en andere geïnteresseerden. Tijdens de lezing gaan we in op de vijf meest voorkomende motivaties waarom een hond een kind mogelijk in de toekomst zal kunnen bijten, zodat je vroegtijdig signalen of problemen leert herkennen.

Ook ontdek je of en welke uitdagingen er voor jouw hond (of de hond van de oppas) nog liggen voor een plezierige & veilige omgang tussen hond en kind en ontvang je kindertips die direct de veiligheid vergroten.

 

Speciaal voor hulpverleners die met kinderen werken, verzorg ik een aangepaste versie. Zij ontdekken op welke signalen ze kunnen letten binnen de systemen waarin zij werken en worden zich bewust van parallelle processen bij kind en hond op het vlak van (on)veiligheid om zo uitgenodigd te worden vragen te stellen binnen de gezinnen m.b.t. hond & kind en op deze wijze de veiligheid te vergroten. 

 

Interesse om de lezing te organiseren voor cursisten binnen jouw hondenschool, de kinderopvang, hulpverleningsinstantie, je verloskundigenpraktijk, met een clubje vrienden of in welke andere samenstelling dan ook? Neem contact met me op om de mogelijkheden.

Prijsinformatie
Een lezing kost € 181,50 (inclusief 21% btw) en leent zich uitstekend om online te doen. Natuurlijk kom ik ook op locatie, de reiskosten bedragen € 0.25 ct per km aan reiskosten vanaf Grou.


 

 

 

 

 

Klantervaringen
"Leuke en leerzame lezing over hond & kind samen veilig. Aanrader voor ouders/verzorgers/familie etc met kind/kinderen met hond (en). Risicosituaties, waar moet je op letten en wat te doen. Vragen over omgang tussen kind en hond kun je hier kwijt en worden besproken." Femia Gils

"Esmeralda heeft heel veel kennis op dit gebied en draagt haar kennis op een plezierige manier over! Ik zou echt elke (aanstaande) hondeneigenaar en alle fokkers aanraden een lezing bij haar te volgen! Esmeralda is heel toegankelijk dus geen vraag op dit gebied is haar te gek!" J Vdr Zijden

"Leuke en interessante lezing! Je kunt goed merken dat Esmeralda hier echt haar passie in heeft gevonden. Aanrader!" Angela Bloemendal